Yeni hedefler için başlangıç yapmanın tam zamanı!

Yeni hedefler için başlangıç yapmanın tam zamanı!

Ocak ayı ile birlikte şimdi karşımızda çok uzun, yeni bir sene var! Senenin ilk ayı, ulaşmak istediğimiz hedeflere başlangıç yapmak için tam zamanı... “Başarmanın yolu ilk adımı atmakla başlar” sözünü bu sene de elbette aklımızdan çıkartmıyoruz. Kişisel ya da iş hayatınızda sizi mutlu edecek, başarılı yapacak, istediğiniz hedeflere sizi ulaştıracak yolda ilerlerken, HANNA’S da sizi, içinde kendinizi iyi hissedeceğiniz tüm kıyafetleri hazırlıyor! Her ortamda, her kadına hitap eden kreasyonlarımızı iyi kalite, iyi fiyat ve modada öncü sloganımızla sunuyoruz. Ocak ayı blog yazımızda bu senenin moda trendlerini, sizi yeni başlangıçlara hazırlayacak, içinde kendinizi mutlu, rahat ve son moda hissedeceğiniz kıyafetleri anlattık.


 

2023 yılının rengi parlak, canlı ve mutlu Viva Magenta!

Her sene tüm moda ve tasarım dünyası, dünya renk otoritesi olarak kabul edilen Pantone Color Institute’nin senenin rengini açıklamasını bekler. Ve işte 2023’ün rengini, Pantone tüm dünyaya Viva Magenta olarak açıkladı! Viva Magenta parlak, canlı ve mutlu bir renk. Kendinizi bu renk içinde dinamik, cesur, farklılıklara ve yeni deneyimlere açık hissedeceksiniz. Sıcak ve soğuk tonları dengeleyen incelikli bir kızıl ton olan Viva Magenta, bu sene elbette tüm macenta, fuşya, sıklamen ve hatta kırmızımsı morları da beraberinde getiriyor. Bu rengin en uyumlu olduğu başlıca diğer renkler ise gri, siyah, beyaz, taba, turuncu, toz pembe, gece mavisi ve yeşil tonları. Viva Magenta tek başına çok enerjik ve parlak bir renk olduğu için, onu desensiz ya da çok hafif ve sakin desenlerle tercih etmelisiniz. 2023’ün moda rengine uygun, HANNA’S koleksiyonlarından omuzu pilili, diz üstü, fuşya örme elbise ile tek ihtiyacınız altına beyaz ya da siyah bir stilletto giymek. Bu rengin ışığını daha da parlatmak için onu sarı altın takılarla kombinleyebilirsiniz. Peki, fuşyayı hiç batik boyama ile düşünmüş müydünüz? HANNA’S ın pembeden fuşyaya geçiş yapan kolsuz batik boyama detaylı bluzunu, ister iş yerinde kalem etek üzerine, ister dışarıda dar bir jean pantolon ile giyebilirsiniz. Canlı bir rengin dinamizmini ortaya çıkartan fırfır ve volanları da unutmayın… İspanyol esintileri taşıyan HANNA’S ın fırfır ve volan detaylı jarse elbisesini kışın strech çizmeler, yazın ise düz sandaletlerle giymek için her iki sezonda da gardırobunuzdan çıkartmayın.

Bu giysiler size egzersiz yapma isteği verecek

Her sene hedeflediğiniz o fit ve sağlıklı görünüme kavuşmak için, işte şimdi senenin ilk ayındayız ve hep birlikte bu sene spor yapıp istediğimiz o görünüme mutlaka kavuşacağız… Spora başlarken elbette biraz eğlenceli, renkli ve konforlu giysilerin bizi ne kadar motive ettiğini çok iyi biliyoruz. Ve bu konuda tüm ustalığımızı sizin konforunuza sunuyoruz. İşte koleksiyonlarımızda yer alan ve size sene boyunca egzersiz yapma isteği verecek giysiler… Taytlar, bir çoğumuzun egzersiz için seçtiği giysilerin en başında yer alır. Her adımda size enerji verecek, motive edecek taytlarda sınırsız seçenekler mevcut. İnsanı rahatlatan, huzur veren bir görünüm için HANNA’S ın pastel tonlarındaki çiçek desenli örme taytını deneyebilirsiniz. Özellikle pilates ve yoga gibi vücut enerjisini dengelemeyi hedefleyen bu sporlar için mükemmel bir seçenek. Tutkulu, pes etmeyen ve hep daha ilerisini hedefleyenler için kontrastların egemen olduğu tayt çeşitlerini öneriyoruz. Özellikle yer yer dantel garnili taytlar tam size göre. Altın renk baskılı taytlar ise attığı her adımda gözler üzerinde olsun isteyenler için! Klasik kaplan desenlerinin mavi gibi alışılmadık bir renk ile modernize edildiği sweatshirtler ya da kışın her koşulda çok üşüyenlerin çok seveceği balıkçı yaka sweatshirtler de koleksiyonlarımızda. Büyük bedenlerin yürüyüş ve spor için en büyük ilham kaynağı ise yine HANNA’S. 44-52 beden arasında hazırladığımız pudra renkli fermuarlı ve kapüşonlu alt üst dokuma büyük beden eşofman takımlarımızı incelemeyi unutmayın.



 

Püsküller ve saçaklar yine çok moda

Moda trendleri, farklı dönemleri tekrar ederek karşımıza çıkmaya devam ediyor. Giysilerde püskül ve saçak modasını 70’li yılların hippie’lerinden, eski yılların kovboy filmlerinden, hatta efsanevi şarkıcı Elvis Presley’in milyonları peşinden sürükleyen kostümlerinden hatırlarsınız. Bu sene püsküller ve saçaklar geri döndü ve şimdi yine çok modalar! Kesilmiş ve örülmüş püskülleri, dokulu kumaşların ucunu açık bırakarak ortaya çıkartılmış saçakları ve üzeri parlak taş kaplı uzun püskülleri bu sene her çeşit giyside görüyoruz. Gömlekler, tshirtler, elbiseler, abiyeler ve hatta takım elbiseler de dahi püsküller ve saçaklar var. Silüetinize hareket kazandıran bu modayı uygulamak için HANNA’S da seçenekler çok. Göğüs kısmından kolların ucuna kadar uzanan, uzun püsküllü bir bluz ile hafif bir kovboycu tarzı yakalayabilirsiniz. Düz tshirtlerin üzerini kaplayan kalın ve tok püsküller modern havanıza çok çabuk bohem bir tarz katacak. Elbiselerin yaka, kol ve ceplerini kısa püsküllerle tamamlayan zarif dokunuşlar, penyelerde makrame ve püskülleri birleştiren ilginç detaylar ve püsküllü, çok renkli salaş hırkalar... Bu modada herkese göre bir seçenek mevcut.



 

Suni deri her kombinasyonu şık yapabilir!

Suni deri, farklı dokusu ve ışıltısı ile her çeşit kombinasyonu şık ve gösterişli yapabilir. Kumaş pantolon ya da eteğin üzerine giyeceğiniz suni deri bir büstiyer, sizi hemen bir kokteyl ya da davete hazırlar. Kot pantolon gibi mat renkli bir giysi, suni deri gömlekle çok çabuk şık bir hale gelir. Bu sene çok moda olan suni deri giysileri, mağazalarda daha çok nötr renklerde görüyoruz. Siyah, kahverengi, gri ya da zeytin yeşili gibi renklerdeki suni deri kıyafetleri istediğiniz her renkle kombin yapabilirsiniz. Bu özelliği ile aslında suni deriyi, gardırobunuzdaki bir joker parça olarak da düşünebilirsiniz. HANNA’S ın suni deri gömlek, etek, şort, elbise ve montlarını renkli penyeler, kalın kazaklar, tül bluzlar ile kombinleyebilirsiniz. Koleksiyonumuzda yer alan açık yeşil, yan cep detaylı yılan derisi desenli elbiseyi sadece siyah bir kemer ve diz üstü çizmelerle kombinleyip günün her saati hem spor hem de şık olarak kullanabilirsiniz. Suni deriyi kombinlerken tavsiyemiz, bu özel parçanın öne çıkması için kıyafetinizin geri kalanını basit tutmaya özen gösterin.

www.hannas.com.tr

Etiketler: yeni, hedef, başlangıç
Ocak 17, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı