Baharı bize özel kombinlerle karşılıyoruz!

Hanna's | Baharı bize özel kombinlerle karşılıyoruz!

Güneş bu ay itibari ile artık çok daha parlak, her yerde çiçekler açmaya başladı, kışlıklar ise baharın daha ilk haftasından çok kalın gelmeye başladı. Gardıropları düzenlemenin şimdi tam zamanı! Ama bir yandan yazlıkları çıkartırken, bir yandan da serin akşam üzerlerinde üzerinize alacağınız hafif hırkaları, sweatshirtleri ve rüzgarlıkları unutmayın. Bugün moda tarzlarında büyük bir çeşitlilik var. O yüzden bu sene son moda nedir diye soranlara diyoruz ki, sizi en çok mutlu eden şeyleri seçip onlarla kendinize özel, kişisel bir kombin yapmak… İşte bu tarz, bugünün son modası!

 

Baharı üzerinde taşıyan elbiseler!

Tiril tiril kumaşlardan üretilen elbiseler güzel havalarda ahenkle hareket etsin diye çok çeşitli kesimlerle hazırlanıyor. Ama baharın tazeliğini anlatan bir numaralı model sanırız ki mini boy, çiçekli bir emprime elbise olur. Kısa kollu, önden düğmeli, kloş etekli elbiseler sayısız renk seçenekleri ile birlikte her yaştan kadının bahar aylarında tercih ettiği ilk modellerden. Bu çiçekli elbiseleri bazen davetler ya da babyshower gibi gün içindeki aktivitelerde de giyip şık olmak için onları gümüş ya da lame renkli terlik ya da babetlerle kombin yapabilirsiniz. Ayakkabı ya da çantada kullanacağınız metalik parlaklık günlük çiçekli elbiseye şık bir son dokunuş olacaktır. Hanna’s ın bahar elbiselerinde sayısız modeller mevcut. Mesela yakası açık, önden düğmeli ya da anvelop kesim çiçekli mini ve maxi elbiselerden hangisini seçerseniz üzerinizde mutlaka zarif bir bahar elbisesini taşıyacaksınız. Peki, baharın canlı renklerini bir de neon renkli kumaşlardan yapılmış elbiselerle denemeye ne dersiniz? Bunun için Hanna’s ın ip askılı ve cepli fıstık yeşili midi boy elbisesine göz atmanızı öneriyoruz. Omuzların üzerindeki iki sıra bağcıktan biri ensede bağlanarak günlük hayata kumsal esintisini ve beach tarzını getiriyor.

 

 

Herkese uygun bir mini etek var

Bahar koleksiyonlarında herkese uygun bir mini etek var. Önemli olan doğru vücut yapısına uygun modeli seçebilmek. Karın ve bel bölgesi biraz geniş olanlar, korseli ya da kalıplı yüksek bel bir mini etek seçerek, bu kısmı daha ince ve toplanmış gösterebilirler. Kloş kesim ya da A kesim mini etekler ise genelde büyük çoğunluğun giyebileceği bir modeldir. Bu model mini etekleri klasik bir görünüm yaratmak için gömleklerle giyebilir, spor bir tarz içinse tshirtler ya da kolsuz crop gömleklerle kombin yapabilirsiniz. Ofis saatleri için önerimiz düz beyaz gömlek altına lacivert kloş kesim etek ve altına alçak topuklu bir ayakkabı. Hanna’s koleksiyonlarında bu görünümü yakalamak isteyenler için lacivert üzerine küçük beyaz puantiyeli kloş mini eteği öneriyoruz. Ve mini eteği gardırobunun olmazsa olmazı yapanların tercih ettiği en iddialı model, dar ve strech mini etekler... Dar mini etekleri kombin yaparken üzerine giyeceğiniz bluzu ya da tshirtü biraz bol ve hatta oversize tercih ederseniz, dar eteğin klasik havasını da sporlaştırmış olursunuz.

 

 

Her tarzda T-shirt: Şık, minimal, modern, gösterişli…

Rüzgarlıkların ve ince hırkaların içine giymek için şimdi tüm tshirtler gardıropların en sık kullanılan bölümlerinde yerlerini aldı. Tshirtlerde şıklık arayanlar üzeri pul ve payet işlemeli, lame baskılı ya da büzgü ve süs dikişli modellere bakabilirler. Hanna’s ın kol kesim yeri, boyun ve bel bölgesi süs dikişler ve büzgülerle modellenmiş beyaz kolsuz tshirtünü bilekleri açıkta bırakan dar bir kot ile kombin yapabilirsiniz. Kolları ve ayak bileklerini açıkta bırakan bu kombini bol aksesuarlarla zenginleştirebilirsiniz. Kolsuz tshirtlerde bir diğer opsiyon ise omuzları hafif örtecek şekilde kesilerek üst bedeni biraz daha geniş gösteren japone kollar. Minimal tarzda farklı bir tshirt arayanlar Hanna’s ın japone kol ve düğmesiz polo yaka tshirtüne bakabilirler. Bu minimalist modeli sıkı bir atkuyruğu, düz kesim kot pantolon ve chuncky sneakerlar ile kombin yapabilirsiniz. Hanna’s ın pembe üzerine parlak lame payetlerle işlenmiş Her Story yazılı tshirtü ise bu seneye kendi imzasını atmak için sabırsızlanan tüm kadınlar için tasarlandı.

 

www.hannas.com.tr

Etiketler: Kadıngiyim, elbiseler, minietek, baharkombinleri
Nisan 02, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı