Eğlenceli ve Gösterişli: Maximalist Stil!

Eğlenceli ve Gösterişli: Maximalist Stil!

Moda kendini cesurca ifade etmek isteyen, sesini duyurmak ve hayatı dolu yaşamak isteyenlere Maximalist stil ile yeni seçenekler sunuyor. Maximalizmin zıddı olan minimalizm sadeliği ve işlevselliği öne çıkartırken, Maximalizm insanların giydiğinde eğlenebildiği, kendini mutlu ve ilham verici hissettiği parlak renklere, abartılı ve iri aksesuarlara sahip bir tarz. 

Tabii Maximalist tarzı uygularken insanın gözünü yoran, kaotik bir görüntüden de kaçınmak lazım. Kıyafetlerde parlak ve büyük detayları kullanırken, kombinlerde uyum yakalamak için bir denge kurmak çok önemli. Hem uyumlu hem de gösterişli bir stil yaratmak için size Hanna’s koleksiyonlarından Maximalist kıyafetler seçtik.  
 



İri ve renkli taşlarla süslü Maximalist elbiseler


Üzeri iri ve rengarenk taşlarla süslü elbiseler, başka bir aksesuara gerek kalmadan modunuzu yükseltecek, girdiğiniz ortamlarda hemen dikkat çekmenizi sağlayacak. Elmas, yakut, zümrüt, ametist gibi doğadaki birbirinden farklı canlı ve derin renklerdeki zengin cevherleri taklit eden imitasyon taşlar, elbiselerde bu sene en abartılı boyutlarda, L hatta XL olarak kullanılıyor. Üzerine iri parlak taşlar dikilen elbiseler gösterişli, iddialı ve aynı zamanda da çok eğlenceli. Yakası, paha biçilemez ağır bir gerdanlık gibi ya da gövdesi farklı şekillerde iri taşlarla işlenmiş elbiseler… Hanna’s koleksiyonlarında bu tarza uygun sayısız seçenek var. Hanna’s ın bordo penye üzerine yine aynı renk iri bordo taşlarla süslenmiş elbisesi, kalçadan büzgülü bu spor kesime özel bir dokunuş katıyor. Tek omuzdan bele doğru serbest ama yumuşak bir dökümle inen iri bordo taşlar, elbiseye gösteriş ve şıklığı bir arada kazandırıyor. Yakası asil bir Rönesans gerdanlığına gönderme yapan, sık ve iri taşlarla bezeli elbiseler ise kendini kraliçe gibi hissetmek isteyenler için tasarlanıyor. Üzeri iri imitasyon taşlarla süslü kıyafetleri, düz ve tek renk taytlar ya da desensiz çoraplarla kombin yapabilirsiniz. 


Işıl ışıl Maximalist Sweatshirt’ler 

Her renk ve desende herkesin gardırobunda bulunan sweatshirt’ler de bu sene bir de Maximalist stilde hazırlandı. İri ve parlak imitasyon taşlar sweatshirt’lerde özellikle kapüşon, yaka ve ceplerin üzerine bol adette dikilerek, bu klasik spor kıyafeti şatafatlı bir parçaya çevirmeyi başarıyor. XL imitasyon taşlar, sweatshirt’lere bazen serbest ve dinamik bir silüet ile bazen de iri ve naif çiçek desenleri şeklinde dikiliyor. Neon sarı, şeker pembe, canlı yeşil ve kırmızı renklerdeki sweatsthirt’leri sanırız iri ve parlak XL boyutlarındaki imitasyon taşlardan başka çok az şey daha parlak yapabilirdi! Işıltılı sweatshirt’leri düz jeanler, taytlar ya da tek renk file çoraplarla kombin yapabilirsiniz.

Etiketler: maximalist, minimalist, sweatshirt, taşlısweatshirt, parlaksweatshirt
Ocak 31, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı