Sonbahara Özel Sıcak Ve Serin Kombinler!

Sonbahara Özel Sıcak Ve Serin Kombinler!

Sonbahara giriş yaptığımız bu ay, eski mevsimlerde olduğu gibi birden serin havayı da beraberinde getirmiyor. Yazın sıcak günlerini, en yoğun şekilde olmasa da hala yaşarken, artık uzun ve kısa, ince ve kalın gibi birbirine zıt kumaş ya da ölçülerde hazırlanmış kıyafetleri giymenin zamanı geldi. Sonbaharı ister ılık ister serin bir coğrafyada yaşayın, Hanna’s ın bu mevsime uygun spor, günlük ve abiye tarzda sayısız seçenekte kombinleri var. Peki sonbaharda gardırobunuz için neleri seçebilirsiniz? İşte size stil önerilerimiz...
 

 



Uzun kollu crop üstler sonbaharın favorileri!

Farklı uzunluklarda bel bölgesini açıkta bırakan crop üst, body ya da bluzlar, bu aylarda hem yaz günlerini yaşamanın hem de çok aceleci davranmadan sonbahara giriş yapmanın en güzel yolu. Bel bölgesinde bırakılan dekolteyi uzun kollarla tamamlayan crop üstleri, özellikle yüksek bel etekler ya da pantolonlarla kombin yaparak, dekolteyi hem iş hem de günlük hayat için uygun hale getirebilirsiniz. Hanna’s koleksiyonlarında farklı desen ve renklerde birçok tek parça crop üst ve crop takımlar bulunuyor. Geceleri davet ve eğlencelerde crop üstlerin altına normal bel ya da düşük bel etek ya da pantolon giyebilir, gündüzleri ile aynı crop’ları yüksek bel alt giyimlerle, hatta günlük spor bir tarz için yüksek bel eşofman altları ile kombin yapabilirsiniz. Hanna’s ın leopar desenli, %100 pamuklu kumaştan üretilmiş uzun kollu crop üstünün altına yine aynı leopar deseninden yüksek bel volanlı mini eteği, farklı tarzıyla dikkatleri üzerinde toplamak isteyenler için tasarlandı. Günlük kullanım için Hanna’s ın bir diğer crop takımı ise lacivert ikili, crop üst ve midi boy eteği. İkili takımın etek uçlarına, bel bölgesine ve kol ağızlarına işlenen aynı renkte, enli dantel detay, düz lacivert renge sakin bir şıklık kazandırıyor. Dar crop üstlere bir alternatif de Hanna’s ın kol ve bel kısmı manşetli, bol kesim, geniş bisiklet yaka örme bluzu. Bu bol kesim crop bluzu, altında dar jean’ler ve hafif topuklu sandaletlerle kombin yaparak farklı bir şıklık yakalayabilirsiniz.

 


Düğün sezonu devam ediyor; yeni abiyeler koleksiyonlarda yerini aldı! 


Sonbaharın ilk ayları düğün, davet ve kutlamaların açık hava mekanlarda en yoğun şekilde devam ettiği aylardan... Siyah renk abiyeler ise her mevsim kişiye en pratik şıklığı sunar.  Abiyelerde siyah renk ile birlikte kullanılan dantel, tül ve şifon gibi farklı transparanlıktaki kumaşlar, stilistlerin ustalığı ile birleşince vücut hatlarına zarif bir hareket kazandırabilir, siluetinizi uzatabilir, gerekli yerleri inceltebilir. Parlak taşlar ve zincir gibi detaylarla birleşen siyah renk abiyeler ise ışık oyunları ile her yerden fark edilmenizi sağlar. Hanna’s ın asil ve uzun bir siluet yaratan abiye takımlarından biri uzun dantel kollu, bel bölgesi zincir detaylı üst ile birlikte giyilen beli simli pantolon. Bu üstün üçgen kesim bel bölgesi ve üzerinde sallanan ince zincirler takıma hareket ve modern bir geometrik tarz kazandırıyor. Siyah mini kokteyl elbiseleri ise her gardırobun olmazsa olmazlarından. Hanna’s da devamlı yenilenen modellerde, birbirinden farklı siyah kokteyl elbiseleri var.  Vücudu sıkı saran siyah mini elbiseleri kolları düz transparan tül ya da dantel olarak seçebilir, küçük nüanslarla her mevsim giyilebilecek iddialı bir tarz yaratabilirsiniz.
 

 

Sweatshirt’ler yeni modelleri ile şaşırtmaya devam ediyor!

Kapüşonlu sweatshirt’ler her bahar giymekten en keyif aldığımız, en pratik spor giysilerin başında geliyor. Her sene, okul yıllarımızdan beri giymeye devam ettiğimiz sweatshirt’lerde Hanna’s ın o kadar çok farklı modelleri var ki, bizi hala her yeni sezonda yeni sweatshirt’lerle şaşırtmaya devam etmesini çok seviyoruz. Hanna’s ın koleksiyonlarına bakmadan sweatshirt’lerde bu sene yeni ne olabilir ki demeyin! Bu sene Hanna’s, çok sevilen ajurlu sweatshirt’lerini birbirinden farklı renklerde hazırladı. Kapüşonlu oversize ajurlu örme kumaştan hazırlanan ve içi astarlı uzun kollu sweatshirt, özenli dokusu ve kalıbı ile spor bir giysiye asil bir tarz katıyor. Bir başka farklı sweatshirt ise yakası fermuarlı, önü kruvaze katlanan, uzun kollu sweatshirt. Yeşil renk üzerine işlenmiş beyaz puantiyeler, size Parizyen bir hava katacak. Hanna’s ın bir başka sweatshirt’ünde ise Uzak Doğu esintisini görüyoruz. Üzeri dore baskılı ve şal desenli bu sweatshirt kesinlikle farklı ve eksantrik bir seçim.


 

Etiketler: hannas, sonbahar, kombin, abiye , sweatshirt, crop, crop üst
Eylül 13, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı