Back to School Moda Trendleri, 2022

Back to School Moda Trendleri, 2022

Tüm dünyada pandeminin büyük ölçüde kontrol altına alındığı bu sene, nihayet Eylül ayının 3. haftası ülkemizde de okullar açılıyor. Moda dünyasının, her sene Eylül ayında sunmaya başladığı ve ‘Okula dönüş’ anlamına gelen Back to School teriminin giysilere uyarlanmış kreasyonları, alışveriş platformlarında yerini almaya başladı. HANNA’S bu senenin trendlerini ve pandemideki alışkanlıklarımızı göz önüne alarak yine çok eğlenceli, rahat ve kreatif bir koleksiyon hazırladı. Her hafta yenilenen kreasyonlarımızı web sitemiz, www.hannas.com.tr’den takip etmeyi unutmayın.
 


 

Biz Rahatlığı Çok Sevdik

Geçtiğimiz pandemi döneminde, evimizin rahat ortamında, online derslerle alıştığımız bol ve pamuklu kumaşlardan yapılmış rahat kıyafetleri çok sevdik. HANNA’S bu rahatlığı ve konforu bu sene dışarıda, okul hayatına taşımak isteyenler için sayısız seçenek sunuyor. Okula canlı renklerde sweatshirt, pijama tarzı bol ve kısa paçalı pantolon ya da tayt ile gitmek isteyebilirsiniz. Sweatshirt’ler bu sene çok seçenekli. Reglan kollu oversize sweatshirt’ler, üzeri boncuk işlemeli ya da pulpayetli sweatshirt’ler... Havalar daha henüz soğumamışken HANNA’S ın kısa kollu ve kapüşonlu sweatshirt’leriyle okulda farklılık yaratabilirsiniz.


 

Spor Kıyafetlerin Tamamlayıcısı Renkli Ceket ve Blazer’lar

Yazı ve tatili henüz bitirmeye başlamışken, kendimizi içinde en rahat ettiğimiz askılı top’lar ya da üzeri birbirinden çılgın desenli t-shirt’leri bir kenara koymayı kimse istemez. Tüm bunları okula adapte etmenin en pratik yolu, üzerine bir ceket ya da blazer giymek. Kapüşonlu veya yakalı, uzun ya da kısa ceketleri ve blazer’ları etek ya da şortlarla birlikte giyerek hem spor hem de şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Bu kombin altına, bu sene çok moda olan, altı tabanlı ve hacimli ayakkabılar modern bir görünüm kazandıracaktır. Ceketleri çok sevenler için HANNA’S ın crop ceketlerini jeanlerin üzerine giymeyi öneriyoruz. Bu kombin, sadece iki parça ile, size modern ve yeni bir silüet kazandıracak.


Parlak Renkler ile Kalabalıktan Ayrılın

Okulun ilk günü giyeceğiniz parlak ve canlı renkler, uzun zaman ayrı kaldığınız arkadaşlarınızın sizi hemen fark etmesini sağlayacak ve kalabalığın ortasında hemen seçileceksiniz! Gençliğin, dinamizmin, hayallerin ve umutların tüm renklerini bu sene üzerinizde taşımanız için t-shirt, etek, şort ve elbiseler rengarenk... Moda dünyasını her sene büyük ölçüde etkilemeyi başaran sinema da bu sezon bize ‘Barbie’ filmi ile pembeyi getiriyor. HANNA’S kreasyonlarında bulabileceğiniz düz renk, pembe eşofman takımlarını bol aksesuar ile kombin yapıp, bu sene Barbie filmi ile birlikte, belki de en çok konuşulacak rengi, eğlenceli bir şekilde üzerinizde taşıyabilirsiniz.


En Pratik Desen: Siyah ve Beyaz Çizgiler

Moda dünyasının çok uzun yıllardan beri, hiç eskimeyen bir deseni, siyah ve beyaz çizgiler. Okul hayatının yoğun temposunda, size en büyük kolaylığı sağlayacak olan siyah ve beyaz çizgili kumaşlardan yapılmış kıyafetler çünkü bu deseni her şeyle kombin yapabilirsiniz ve hiçbir zaman modası geçmez. Ayrıca, altına giyeceğiniz Converse All Star’larla, dünyanın neresinde olursanız olun, her zaman cool ve tarz olursunuz. Siyah beyaz çizgili t-shirt’ler, elbiseler ya da klasik siyah beyaz çizgili desenlerin yanı sıra üzeri alternatif batik baskılı, nakış işlemeli ya da arasına farklı canlı renklerin katıldığı çizgili penyeler ile aynı pratik kombinleri yapabilirsiniz.    

www.hannas.com.tr

Etiketler: moda, backtoshool,trend,shophannas
Ekim 05, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı