Yılbaşı Gecesine Hazırız!

Yılbaşı Gecesine Hazırız!

Yılbaşı Gecesine Hazırız!

Yılbaşı gecesini ister dışarıda lüks bir mekanda ister ailenizle ve dostlarınızla birlikte huzurlu ve sakin bir evde geçirin, herkes yeni yıl coşkusunu, özenle seçtiği kıyafetler içinde, kendini mutlu hissederek yaşamak ister. Kendimizi iyi hissettiğimizde dışarıya çok daha pozitif bir enerji yaydığımız ve umutlarımızın çok daha fazla olduğu kesin. Aralık ayında birden fazla kutlama ve davetlerin olduğunu, yılbaşı gecesinin ise hepimize ortak bir coşku ve umut verdiğini düşünerek HANNA’S birbirinden farklı, renkli, ışıltılı ve eğlenceli kıyafetler hazırladı. Yeni yılı şık ve zarif bir kombinle karşılamak ve sevdiklerinizi bu günlerde en güzel hediyelerle mutlu etmek için, her hafta yenilenen kreasyonlarımızı web sitemiz www.hannas.com.tr’de keşfedebilirsiniz.


Yeni yılda herkesin favorisi ‘ışıltı ve parıltı!’
Yeni yıla en güzel dilekler ve umutlarla girerken, herkesin favorisi yine bol ışıltı ve parıltı. Her tarafı pul, payet kaplı elbiseler ve etekler ya da belli bölgelerde payetle işlenmiş desenler, -sadece ışıltıları ile dahi- insanı mutlu etmeye yetiyor! Dans etmek için en güzel bahane olan payetli midi etekler, yeni yıl coşkusunu yansıtan kırmızı renk ya da her partinin en asil rengi olan siyah seçenekleri ile HANNA’S koleksiyonlarında sizi bekliyor. Daha spor ve casual bir görünüm isteyenlere ya da hediye olarak bir seçenek düşünenlere pul nakışlı örme bluzlarımızdan birini öneriyoruz. Tabii gecenin yıldızı olmak için, her davette siyah dar bir elbisenin yeri tartışılmazdır. HANNA’S ın partilere uygun hazırladığı, üst kısmı ‘gümüş ya da dore’ payet işlemeli, siyah dar elbiselerinden siz hangisini tercih edersiniz? Hem artık moda farklı metalleri bir arada kullanmayı da seviyor. Dore ya da gümüş metalik renkleri sadece aynı renklerle değil, zıt metalik renklerle de kombin yapabilirsiniz. Gümüş elbiseyi dore renkli takılarla, hatta altın, gümüş ve bakırı bir arada kullanarak gecenin en özgür ve ışıltılı kombinlerinden birine sahip olabilirsiniz.


Kadife elbise ile zarif ve eğlenceli
Yılbaşı geceleri için herkesin aklına ilk simli ve taşlı giysiler gelse de kadife giysiler, -karanlıkta hafif ışık yansımaları ile- hem eğlenceli bir görünüm hem de zarafeti yansıtır. Tek parça mini, midi ya da maxi bir kadife elbiseyi sadece stiletto ve taşlı küpelerle tamamlayıp, çok kısa bir zamanda her davete hazır olabilirsiniz.  HANNA’S koleksiyonlarında kadife gece kıyafetleri için birçok seçenek var. Büstiyer detaylı, boyundan bağlamalı kadife elbise, kruvaze midi boy, hareli kadife elbise (kumaştaki harelerin, bu elbiseye nasıl ekstra zengin bir doku kazandırdığına dikkat edin!) ve askılı ya da askısız top’ların altına giyebileceğiniz asimetrik bir kadife etek, hareketli etek ucu ile sizi yılbaşı gecesine hem eğlenceli hem de zarif bir stil ile taşıyacak.


‘Omuz dekoltesinin’ gücüne inan! 
Omuz dekolteli kreasyonların hep farklı bir gücü vardır; her zaman son moda ve kişiyi bulunduğu ortamda benzersiz gösterir. Omuz dekolteli bir giysi, sizi farklı ortamlarda, çok çabuk dikkat çekici yapacağı için, seçeceğiniz kombinde önerimiz saç, ayakkabı ve çantanızı çok sade tutup, davetlerde elbiseniz ve yüzünüzle öne çıkmanız. Omuzları açık ya da tek kollu elbiselerde, kolye yerine sadece zarif bir çift küpe ya da asimetrik tasarlanmış küpelerle farkınızı daha da vurgulayıcı yapabilirsiniz. HANNA’S koleksiyonlarındaki yeşil renkli omuzları açıkta bırakan örme elbise ve tek kollu siyah dar ribana elbise ile asalet ve farkınızı konuşturmaya hazırsınız.


Kırmızı, yeni yıl gecesinin olmazsa olmaz rengi
Yılbaşı gecelerinin en göz alıcı kıyafetlerinden biridir kırmızı elbiseler… Her davette, mutlaka kırmızı elbise giyen konuklar bulunur; peki ama bu klasik renkte elbise ile nasıl fark yaratabilirsiniz? Kırmızının tek renk kullanılması onu mutlaka göz alıcı yapar, ancak bu elbisenin özgün bir kesime ve farklı bir kumaşa sahip olması onu diğerlerinden benzersiz kılar. Omuzları açıkta bırakan elbisenizin, buna tezat yarım balıkçı yaka ile silüetinizi bütünlemesi ya da mini kloş etekli kırmızı elbisenizin üzerinde ona hareket kazandırmaya devam eden, aynı kırmızı renkte basılmış çiçek desenlerinin olması, HANNA’S ın kırmızı renkli elbiselere uyguladığı ince tasarım nüanslarından sadece birkaçı... Kırmızı elbiseyi farklılaştırmanın bir diğer yolu da onu bu yıl çok moda olan uzun eldivenlerle kullanmak. Kırmızı elbisenizi uzun saten eldivenler ve bileğinize takacağınız ince, tek sıra taşlı bir bileklikle kombin yaparak yeni yıl gecesi post-avandgard bir tarz yakalayabilirsiniz.

www.hannas.com.tr

 

Etiketler: yılbaşı, yeniyıl, kadın giyim, moda
Aralık 08, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı