Mevsim geçişleri farklı tarzlar denemek için ideal!

Mevsim geçişleri farklı tarzlar denemek için ideal!

Bahar mevsiminin başladığı bu günlerde hem serin hem de zaman zaman güneşli ve ılık havayı aynı anda hissetmeye başladık. Farklı sıcaklıkları, rüzgarları, güneşli günleri bir arada yaşamaya başladığımız bu mevsim geçişlerinin belki de en güzel yanı, ince ve kalın kumaşları, farklı dokuları, trikoları, yünlüleri ve kabanları hep bir arada, kat kat kullanabilmek. HANNA’S koleksiyonlarında kalın ve ince dokuların kadifemsi bir yumuşaklıkta bir arada kullanıldığı modern flok desenler, baharı hissettiren çiçekli nakışlar, pelerin gibi üzerinizde hem hafif duran hem de sizi sıcak tutabilen farklı kıyafetler, bu ay size mevsim geçişlerinde farklı bir tarz denemek için ilham verecek.

 


Pelerinler! Peki ama nerede ve nasıl giymeli?

Moda dünyasının, en çok dönem ya da fantastik temalı teatral kostümlerinden tanıdığı pelerinleri nasıl ve nerede giymesi gerektiğine karar veremeyenler, çoğu zaman bu giysileri baştan satın almamayı seçerler. Oysa bu özel kıyafetin gücünü, Hollywood yıldızları Oscar törenlerine sayısız defa pelerinli kombinlerle katılarak gösterdiklerini unutmamak gerek. Pelerinler, sizi bulunduğunuz ortamda, tek bir dokunuşla seçkin ve iddialı gösterebilir. Hatta pelerinleri en alışılmadık ortamlarda dahi kullanabilirsiniz. Spor salona giderken, tayt ve yoga kıyafetlerinizin üzerine pelerin ceket ya da pelerin tunik giyebileceğinizi hiç düşündünüz mü? Bir anda, herkesten farklı, en şık spor tutkunu siz olabilirsiniz. Pelerinli bir bluz, tek başına güçlü bir tarza sahiptir. Onu ister bir masal karakteri gibi bileklere kadar uzanan maksi eteklerle, isterseniz modern hayatın dar kot ve pantolonları ile giyebilirsiniz. HANNA’S koleksiyonlarındaki kırmızı pelerin detaylı, atletli bluzu, kendisi gibi aynı renkte, canlı bir kırmızı mini etek ya da kırmızı dar pantolonla kombinleyebilir ve cesaretinizle tüm bakışları üzerinizde toplayabilirsiniz. Yine HANNA’S koleksiyonlarındaki gri renkli basic t-shirt üzerine pelerin detaylı bluz hem spor hem de iddialı bir modele sahip. Bunu, taytlar ya da mini eteklerle kombinleyip altına pelerinlere çok yakışan, dize kadar uzun çizmeler ya da cool bootie’ler ile tamamlayabilirsiniz. HANNA’S ın stil notları, umarız dolabınızda bundan sonra pelerinli modellere de yer açmanız için ilham verir.


Baharı yaşatan kadifemsi dokular


Kadifenin sıcak ve tüylü dokusunu çok sıcaklamadan bahar aylarında da kombinlerinizde kullanmak mümkün. Koleksiyonlarımızdaki flok baskılı modellerimize dikkat ettiniz mi? Bu özel baskı sayesinde triko ya da tül gibi ince kumaşlara kadifemsi, birbirinden farklı yumuşak desenler işleniyor. Sizleri, üzeri dekoratif flok baskı ile işlenmiş modellerimizi bahar aylarında keşfetmeye davet ediyoruz. HANNA’S ın siyah flok baskı ile kaplan deseni işlenmiş dar elbisesi, hatlarınıza ince bir hareket kazandıracak. Tasarımcılarımız, kaplan deseni gibi güçlü bir motifi, gül kurusu kumaş üzerinde kullanarak bu uzun kollu ve midi boy elbiseyi hem romantik hem de modern göstermeyi başarıyor. Bu kombini, flok baskının yumuşak dokusu ile eşleşen nubuk çizmeler ya da ayakkabılarla tamamlayabilirsiniz. Flok baskı, tül gibi transparan kumaşlar üzerinde de ilginç efektler yaratıyor. Örneğin, HANNA’S koleksiyonlarındaki siyah transparan kumaş üzerine sık aralıklarla, yine siyah renkte, küçük bloklar halinde işlenmiş amorf flok desenler, bluzun transparanlığını büyük ölçüde kapatarak, onu günlük hayatta giyilebilir, şık ve ilginç bir parçaya dönüştürüyor. Bahar aylarında bu ilginç baskı tekniğini kombinlerinizde kullanmanızı öneriyoruz.
 



Doğa uyanıyor!


İşte baharın gelmesiyle doğada hareketlilik yine başladı; çiçekler, tomurcuklar, dallar ve ağaçlar modacılar tarafından stilize edilerek kıyafetlere işleniyor. Nakış işi, doğa temasını kıyafetlere aktarmanın en geleneksel, kalıcı ve yaratıcılığa en açık yöntemlerinden biri. Hem geleneksel el işi nakışları modern yorumlar ile kıyafetlerinizde taşımak, aynı zamanda bir anlamda da sürdürebilir modaya gönderme yapıyor çünkü nakış işine değer verenler onu kullan at mantığı ile hızlı tüketmek istemezler. HANNA’S ın boyun bölgesine kahverengi iri dallar ve kırmızı çiçekler işlenmiş, kolları volanlı bluzu, yüzünüzün çevresine adeta bahardan bir çerçeve oluşturacak. Gri renk üzerine işlenmiş bu ilginç bahar dalını, kot pantolon ve kahverengi botlar ile kombinleyebilirsiniz. Baharı, nakış ile yansıtan bir başka kreasyonumuzda ise roman (gpsy) esintilerini görüyoruz. HANNA’S ın kırmızı çiçek nakışlı örme elbisesi, birden fazla doku, baskı ve renk kombinasyonu ile bir araya getirilmiş. Bu elbisede yok yok! Eteğinde iri dal pembe kırmızı çiçekler, belinde mor renkli kalın kemeri, etek ucunda bordo bant, şifon kumaştan ikinci eteği ve düz siyahın yanı sıra kendinden desenli bir diğer siyah kumaş ile bu elbise, baharı bohem tarzda karşılamak isteyenler için hazırlanmış.

www.hannas.com.tr

 

 

 

 

Etiketler: mevsim, tarz, kadın giyim, kadife, pelerin,
Mart 29, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı