En Sevilen Yazlıklar Kaliteli Ve Çevreci!

En Sevilen Yazlıklar Kaliteli Ve Çevreci!

Yaz aylarının, her sene moda ne olursa olsun herkes tarafından çok sevilen ve hiç değişmeyen giysileri vardır. İnce t-shirtler, plaj elbiseleri, kimonolar, tiril tiril ince kumaşlardan etekler ve atletler… Hanna’s ın yazlık kreasyonlarında tüm bu sevdiğiniz giysiler, üretimde ‘geri dönüşüm, yeşil enerji ve düşük karbon ayak izi’ dikkate alınarak hazırlanıyor. Dünyada gittikçe önem kazanan ‘sürdürebilir moda ve dönüştürülebilir yeşil enerjiyi’ önceliğimiz yaparak, size farklı renkler, kumaşlar ve aksesuarlarla yeniden stilize ettiğimiz, modası geçmeyen yazlık giysilerimizi tanıtmak istiyoruz.


Çoklu kullanıma sahip pratik elbiseler
 

Yazın sıcağında, seyahat ederken ya da eğlenirken en sevdiğimiz farklı bağlama teknikleri ile şekil değiştiren giysiler oluyor. Birden fazla şekilde kullanılabilen bu giysiler yaz gardırobunun en pratik parçaları arasında. Hanna’s ın egzotik çiçekler ve yaprak desenleri ile stilize edilmiş ‘çoklu kullanım elbisesi’ dört farklı şekilde giyilebiliyor; straplez elbise, tek omuzlu elbise, çapraz bağlamalı elbise ve etek... Doğa deseni, ten rengi ile uyumlu bej üzerine uygulanınca, bu elbise her ortama uygun, şık ve uzun yıllar kullanılabilecek bir parçaya dönüşüyor. Hanna’s plaj elbisesi de gardırobunuza ekleyebileceğiniz bir başka çoklu seçeneklerden. Şifon elbise, şehir içinde de kullanılabilmesi için içinde astarı ile birlikte satılıyor. Hem plajda mayo ve bikinilerinizin üzerine hem de şehir içinde alışverişinizi yaparken, altına sadece bir sandaletle mükemmel pratik bir yazlık elbise seçeneği sunuyor. Kimonolar ise yazın olmazsa olmazlarından. Sahilde giydiğiniz bohem tarzdaki kimonoları sezon bittiğinde erkenden gardırobunuzdan kaldırmak için hiç acele etmeyin; bunları mevsim geçişlerinde kot ve t-shirtlerin üzerine çok rahat kombin yapabilirsiniz.

 




Y
azın en rahat etekler


Havaların ısınmasıyla ilk çıkan uçuş uçuş etekler oluyor. Beyaz, krem ve pudra renkleri her yaz sezonunun klasikleri arasındadır. Bu renklerin asaletini sevenlere Hanna’s da sayısız seçenekler var. Bel kısmı işleme ve saç örgüsü süslemeli krem rengi ve pamuklu kumaştan hazırlanmış eteğimiz, üzerindeki ince folklorik işlemelerle zarif ve sakin bir stile sahip. Hanna’s koleksiyonlarında beyaz renkli eteklerde seçeneklerimiz çok. Etek ucu pul işlemeli beyaz, mini çan eteğimiz her çeşit bluz ve t-shirt ile eşleşebilir. Burada etek ucuna işlenmiş ince ve tek bir sıra pembe payetler beyaz renge mütevazi bir eğlence ve hareket kazandırıyor. Yazın, bel ve karın bölgesini daha ince göstermek isteyenlere ise giysilerimizde korsajlı modellerimizi öneriyoruz. Korsaj kesimli ve pudra renkli mini eteğimiz ile ince ve zarif görünmek çok kolay.


 




Sıradan bir t-shirt değil


T-shirt’lerin modası hiçbir zaman geçmez. Hanna’s ın farklı detaylarla çeşitlenen sayısız t-shirt modelleri var... Bel bölgesi büzgülü t-shirtlerimiz, burada kendiliğinden kıvrılarak küçük bir bel dekoltesi gösteriyor, renkli nakışlı crop t-shirt’ümüz üzerindeki naif renklerden seçilmiş aplikeler ile masum ve detaylı bir stile sahip, siyah transparan t-shirt’ümüz ise eminiz ki daha önce görmediğiniz bir kombinasyona sahip. T-shirt’ün üzerinde iki farklı tarz, siyah transparan leopar deseni ve inciler ilginç bir uyum ile bir arada kullanılmış. Hanna’s t-shirt’lerinde batik desenler, kolları dantel işlemeler, yakası zincir süslemeli ve üzeri tatil destinasyonunuzun haritası baskılı t-shirtler, daha önce hiç görmediğiniz orijinal ve ilginç tasarımlarla hazırlandı.






Her biri birbirinden çok farklı atletler


Atletler yazın en sevilen ve hiç değişmeyen parçalarından. Son derece basit bir kalıbı olan atletlere Hanna’s da ince nüanslarla farklı dokunuşlar var. İşte bu küçük nüanslar, yazlık atletleri şık birer tasarım parçaları yapıyor. Omuzları iri fiyonklarla bağlamalı önü ve arkası V kesim renkli atletler, önden klasik ip askılı atlet ama arkası halter yakaya dönüşen farklı kalıplara sahip modeller, ip askılara göğüs bölgesinde hacim kazandıran fırfırlı yakalar ve yakası renkli boncuk işlemeli atletler… Hanna’s dan yazlık atlet seçerken mutlaka arkasına, önüne, etek boylarına dikkatli bakın. Sizi şaşırtacak, daha önce rastlamadığınız farklı bir detay göreceğinize eminiz.

Şimdi yazlık alışverişiniz için shophannas.com adresini ziyaret ederek, stoklarımızı kontrol etmeyi unutmayın.


 

Etiketler: yeşil enerji, sürdürülebilir moda, geri dönüşümlü tekstiller
Temmuz 19, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı