Blog Başlık

  • Aralık 20, 2019 Genel

    Kıyafetlere en çok yaratıcı dokunuşlar yakışıyor. Kıyafetlerinize kendi yorumunuzu kattığınızda onu her zaman daha özgüvenli taşırsınız ve kendine güvenen tavrınız tarzınıza da yansır.

    Yaratıcı kombinler oluşturmak için en çok tercih edilen kıyafetlerden biri de gömlekler. İş toplantıları, resmi yemekler, ofis, sokak tarzı, günlük kombinler, gece şıklığı… Hanna’s gömlekler aklınıza gelebilecek her türlü ortam için kombin yapma fırsatı sunuyor.

    gomlek
  • Aralık 19, 2019 Genel

    Havaların soğuması ile birlikte etek kombinlerinden uzaklaştınız mı? Pantolon çok rahat bir seçenek olsa da kış aylarında sürekli pantolon giymek sıkıcı olabiliyor ve yeni, dikkat çekici bir tarz arayışına girebiliyoruz. Dönem dönem hayatın yoğun temposuna kapılıp, koşuşturmanın içerisinde tarzımızı bir kenara bırakabiliyoruz. Bunu fark ettiğiniz anda hemen harekete geçin ve birkaç etek kombini ile dolabınızı renklendirin.

    etek
  • Aralık 10, 2019

    Kış sonunda geldi. Havaların soğumasıyla birlikte kışlık kıyafetler de dolaplardaki yerini almaya başladı. Biz kışlık kombinleri çok özlemişiz. Siz de özlediniz mi?

    Bu sezon, kış şıklığını yeni bir boyuta taşıyoruz. Soğuk havalarda pantolonların yanında etek ve elbise modelleriyle yaratabileceğiniz harika kombin önerilerimiz var.

    kış kombini
  • Aralık 03, 2019 Genel

    Zaman algısını yok eden ve her dönem moda dünyasının en cool, en şık ve en vazgeçilmez rengi olan siyah, her tarza hitap ediyor. Kıyafette siyah renginden hoşlanmayan neredeyse hiç yoktur. Kendimizi kötü hissettiğimiz bir günde siyah kıyafet kurtarıcımız olabilir. Asil görünmek istediğimizde yine siyahın gücünden faydalanırız. Asi ya da gizemli olmak istediğimiz anlarda da siyah imdadımıza koşar. Her giyim tarzında siyahın yeri apayrı!

    siyah
  • Kasım 22, 2019 Genel

    Mevsim ne olursa olsun, kendinizi rahat ve şık hissetmenin harika ve pratik bir çözümü var. Bir etkinliğe katılırken, en yakın arkadaşınızın doğum gününe giderken, önemli bir toplantıda sunum yaparken, arkadaşlarınızla hafta sonu kahvaltısı yaparken… Her anınıza ve tarzınıza uygun elbise modelleri ile Hanna’s dolaplarınıza konuk oluyor. Renkli, desenli, parıltılı, uzun, kısa, pileli modelleriyle hem zamanın çok ötesinde hem de tam bu anda olmaya ne dersiniz? Hanna’s elbise  modelleriyle tarzınıza yeni bir soluk getirmenin tam zamanı!

    elbise
  • Kasım 14, 2019 Genel

    Bluzlar, alt giyime göre çok daha fazla çeşit sunmaları sebebiyle kombinlerin en çok kullanılan parçalarından. Bir bluzu; pantolonla, etekle, taytla, şortla hatta elbise üzerine bile kolayca kombinleyebilirsiniz. Hem de seçtiğiniz bluzun tarzına göre kıyafetiniz spor ya da klasik olabilir. Renkli, desenli, minimal, çizgili, basic bluz modelleriyle Hanna’s, kombinlerinizi en baştan yorumluyor. Kaliteli, modern ve kendine özel çizgisiyle ister okulda, ister işte, ister pantolonla ister etekle tarzını Hanna’s bluz modelleriyle yansıt.

    bluz
  • Kasım 06, 2019

    Tek parça şıklık dendiği zaman akla ilk gelen kıyafetlerden biri tulumlardır. Çünkü tulumlar hem havalı hem de çok kullanışlı! Tulum tek parça bir kıyafet olduğu için genelde kombinlenmesi çok kolay olarak düşünülür. Ancak tulum kombinleri yaparken kullandığınız aksesuarlara, çantanıza, ayakkabınıza ya da takınıza çok dikkat etmeniz gerekir. Yanlış kullanılan bir parça tulum şıklığınızı riske atabilir. Bu sebeple tulum kombinlerinizde size fayda sağlayacağını düşündüğümüz bazı bilgileri derledik.

    tulum
  • Ekim 31, 2019 Genel

    Sonbahar ile birlikte, artık hava güzel olsa da dışarı çıkarken üstümüze bir şey alma gerekliliği hissetmeye başladık. Bu noktada öncelikle geçen yıldan kalan dış giyimleri elden geçirmekte fayda var. Elinizde neler olduğunu gördükten sonra, yeni dış giyim için alışverişe başlama vakti!

    dis giyim
  • Ekim 30, 2019 Genel

    Sonbaharın kapıya dayandığı ve kış mevsimine göz kırptığımız şu günlerde dolabımızın en büyük kurtarıcısı sweatshirt modelleri oluyor. Renk, desen, kesim ve kumaş seçeneklerindeki çeşitlilik hem farklı tarzlardaki kullanıcıları hedefliyor hem de kullanıcıların maddi beklentilerine farklı seçenekler sunuyor.

    sweatshirt
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı