Blog Başlık

  • Şubat 12, 2020 Genel

    19.yüzyılda İngiltere’de yaşanan sanayi devrimi, kadınların da iş hayatında aktif olmalarının başlangıcı oldu. Kırsal kesimlerde yaşayan halkın şehirlere çalışmak için gelmesiyle birlikte yeni bir sosyolojik dönemin kapıları aralandı. Kadınlar süreç içerisinde çabalarıyla haklar kazandılar. Bu haklar onların daha huzurlu, sağlıklı ve eşit iş ortamlarında çalışabilmelerine vesile oldu.

    ofis
  • Şubat 07, 2020 Genel

    Mevsimlerin doğal renkleri vardır. Bazen kıyafet renklerimiz ile buna uyum sağlamak ister bir yanımız. Bazen ise bayrakları çekip tam zıt renk tonlarıyla karşı çıkarız. Ancak ne olursa olsun seçtiğimiz kıyafetin üzerimize yakışmasını ve auramıza anlam katmasını isteriz.

    gri, kış mevsimi,
  • Şubat 04, 2020

    Biz kadınlar için gün içinde kendimizi iyi hissedebilmek önemli bir olgudur. İyi hissetmek için kimi zaman kitap okur, kimi zaman işimizi layıkıyla yapar, kimi zaman ise damağımızdan tadı eksik olmasın istediğimiz bir çikolatadan yeriz. Ancak bir şey vardır ki tüm güne eşlik eder; kıyafetlerimiz.

    gece kombinleri
  • Ocak 23, 2020 Genel

    Şık olmak dönemden döneme, insandan insana değişen bir olgu. Kimi zaman kişinin kendi yaratıcılığını özgüveniyle buluşturması, kimi zaman ise moda yaklaşımlarının genelde kabul görmesi şıklığın en tatlı tanımları arasında. Kadınlar üzerine yakışan bir kıyafeti asaletle taşımaya bayılırlar. Kendi vücut hatları ve estetik zevklerine uygun bir Hanna’s koleksiyonu görür görmez şıklığın ne demek olduğunu en iyi onlar bilir.

    isleme detayları
  • Ocak 21, 2020 Genel

    Geçmişte moda, konforu ve işlevi bir kenara bırakarak trendler ve yeni tasarımların yolunda sürekli bir sınır içerisinde ilerlemekteydi. Bu durum da kullanıcı için çerçeveler oluşturmakla beraber kendi beden uygunluğu ve zevklerinden ödün vermesine sebep oluyordu. Ancak artık hiçbir kadın bu sınırlamalara boyun eğmek istemiyor! Dilediği şekilde kendi zevki ve uygun görmesi dahilinde kıyafetlerini seçiyor.

    kombin
  • Ocak 15, 2020 Genel

    Moda dünyası her geçen gün farklı ve dikkat çekici tarzlar yaratıyor. Kalıpların dışına çıkmayı seven cesur kadınlar; iddialı kıyafetlere bayılıyor! İddialı ve farklı tasarımdaki kıyafetler tercih etmeyi seviyorsanız; kıyafetinizi cesur duruşunuz ve kendinize güvenen havanızla tamamlamalısınız. Çünkü kıyafetler, sizin tavrınız ve kişiliğinizle bütünleştiğinde mükemmel tarzı yaratır. Hanna’s (https://www.shophannas.com/) tasarımlarında her zaman cesur çizgiler barındırıyoruz ve yaratıcı tarzları seviyoruz.

    cesur, yenilikci
  • Ocak 10, 2020 Genel

    Geçmişten günümüze kıyafet modası, sokakların tarzını belirleyen en büyük etken olmuştur. Her on yılda geniş trendlerin ev sahibi olan sokaklarımız ve caddelerimiz 2020 yılına girdiğimiz bugünlerde asi ve cool tavırlarıyla dikkat çekiyor.

    asi, cool
  • Ocak 07, 2020 Genel

    Kıyafetlerin, tarzınızı ortaya koyan en önemli özelliklerinden biri renkleridir. Kombinlerinizde ağırlıklı olarak tercih ettiğiniz renkler sizin hakkınızda çok şey söyler. Gümüş rengi; aydınlatmanın ve yansımanın rengidir. Çok yönlü bir renk olan gümüş; bir yandan ileri teknoloji ve modernliği temsil ederken diğer yandan çekici, ışıltılı ve zariftir.

    Gümüş renkli elbise
  • Aralık 25, 2019 Genel

    Yeni yıl; hayaller kurmak ve farklı başlangıçlar yapmak için en ideal zaman. Bir yılı geride bırakırken ve yeni bir yıla başlarken en şık halinizle göz kamaştırmaya ne dersiniz?

    Yeni yılda tarzına cesaret katmak ve farklı kombinler denemek isteyenler için önerilerimiz var.

    yilbasi
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı